-
STARTEgerszalók, Hunguest Zrt. - Hunguest Saliris
Nyersanyagok előkészítése és feldolgozása, Minőségi reggeli, a’ la carte és büfé ételek készítése, Ételek raktározása és tálalása, A vendégkérések magas szintű teljesítése, A szálloda ételkészítésre vonatkozó minőségi előírásainak maximális betartása, Releváns végzettség, 1-2...
Megyei hirdetésTeljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztottSTARTEger, Balázs és Társa 2001 Bt.Napi étkezések (reggeli, ebéd, vacsora) elkészítése közétkeztetési szabályok szerint. Rendezvények részére ünnepi menük, frissensült tálak, hidegtálak elkészítése. A konyhai csapat munkájának támogatása, esetenként irányítása. A higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások (HACCP) szigorú...
Megyei hirdetésTeljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztottSTART 7Eger, Black Döner Kft.Kebab, Gyros húsok kezelése. Fritőzök kezelése, rántott húsok és hasábburgonya sütése. Szendvicsek, tálak összerakása. Pita dagasztása, sütése Önállóan dolgozni tudó nagy teherbírású munkatársakat keresünk, aki a szezonon kivül is jelentős óraszámot tud vállalni. jó...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalat10 vagy több év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőNem szükséges nyelvtudásÁltalánosTöbbműszakosMegszakítás nélküli (váltásos)BeosztottSTART 7Noszvaj, Péter Krisztina Egyéni vállalkozóHelyhez illő, stílusos szendvicsek, hideg tálak, tojásételek elkészítése és tálalása tapasztalat szépérzék jó fantázia jó kommunikáció megbízhatóság Részmunkaidő: 8.00-12.00 Kellemes környezet Önálló munkavégzés Korrekt, heti kifizetés Noszvaji reggeliző, kávézó,...
Részmunkaidő 4 óra2-4 év szakmai tapasztalatÁltalános